« Route66 Paiva 7 - Navajojen mailla | Pääsivu | Route66 Paiva 10 - Kaunista juu »

maanantai, lokakuu 06, 2008

Kommentit

Anne

Kiitos paljon Jussille hienoista matkakertomuksista.
Ihmettelen miten Sinulla Jussi riittää energiaa vielä kirjoitella raskaan ajoreitin jälkeen.On tosi hienoa lukea, miten teillä siellä kaukana maailmalla menee.Hessulle eritysterveiset, että T-paitahylly on täynnä. Kaikkea hyvää Teille kaikille. T.Anne sateisesta ja tuulisesta Turusta.

jaana varho

Tervehdys kaikki matkalaiset! Näitä kuvia ja juttuja on ollut tosi kiva seurata, kiitokset siitä Jussille!Teillä ihanuutta vielä jäljellä reilu viikko; ihan PIKKUSEN vaan harmittaa, etten sittenkin lähtenyt mukaan...katteeks käyp! Teillekin tuli sitten "villahousujen" tarve!
Mielenkiintoista on noi alati vaihtuvat maastot ja maisemat! Täällä ukkostanut,salamoinut ja tuullut myrskyyn asti, vettä tullut kuin Esterin kannusta!
Toivottavasti Jussi saa "syyhynsä"
kuriin.Toiselle,eli meidän Jussille
terkkuja Jollelta ja Jaanalta. Katselin vanhoja matkakuvia: Vegasissa ilmeisesti Väisänen ite laskee olutta pöytähanasta, sellanen laite olis aika kiva saada omaan kotipubiinkin, ota vihjeestä vaari meidän Jussi!
Jaana

Lassi

Welcome to America oppaasta lainattua:
"Kiusallinen Poison Ivy
Poison Ivy on vaatimattoman näköinen tienpientareilla ja metsissä hyvin yleisesti kasvava kiiltävälehtinen kasvi. Siihen koskemista pitää välttää. Huomaat pitäneesi sitä kädessäsi tai kasvin vain hipaisseen ihoasi pian alkavasta kovasta kutinasta, joka saattaa kestää useita päiviä. Allerginen reaktio punaisine pikkunäppylöineen on kiusallinen. Kysy paikallisilta neuvoa Pison Ivyn tunnistamisessa"

Olisko tuolla jotain tekemistä sinun kanssasi?

Pikaista paranemista. Lassi

Verify your Comment

Kommentin esikatselu

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Kommentoi

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)